Sledujte živě na EquiTV.cz: 27. 11. Zimní jezdecký pohár v Královicích
reklama 11D

reklama

Vištalová míří na druhou paralympiádu. Osm dní stráví v Cáchách

 10.08.2021 10:00 | AUTOR: Josef Malinovský

ikonka

Paradrezurní reprezentantku Anastasju Vištalovou čeká již druhá účast na paralympijských hrách. Po Riu se kvalifikovala i do Tokia. Před odletem do Japonska jí čeká s patnáctiletým oldenburským valachem Sterngreiferem osmidenní karanténa v Cáchách.

reklama 12B

 
„Tak a jedeme, vyrážíme do povinné předodletové karantény do Cách. Naše paralympijská cesta právě započala,“ uvedla v pondělí večer na sociálních sítích Anastasja Vištalová. 
 
„Nejprve strávíme osm dní v karanténě a pak následně odlétáme do dějiště her,“ informovala česká reprezentantka, která bude v Toku startovat v sedle patnáctiletého oldenburského valacha Sterngreifera. Ani pro něj to nebudou první paralympijské hry. V kategorii I startoval i v Riu, byť to nebylo ve dvojici s Anastasjou Vištalovou, jež před pěti lety v Brazílii soutěžila na klisně Latě Brandys.
 
Jak však nedávno v rozhovoru pro Jezdci.cz jezdkyně uvedla, klisna nebyla konstantě připravována k tomuto vrcholu, takže se její trenérka Magdalena Pokorná rozhodla zapůjčit jí svého koně, jehož pro Grade I dlouhodobě připravuje. „Jsem vděčná paní trenérce za to, že mohu startovat na tak kvalitním a dobře přípravném koni. Doufám, že se nám společně podaří důstojně reprezentovat Českou republiku,“ uvedla s povděkem Anastasja Vištalová.
 

Psali jsme: Držím českým jezdcům v Tokiu palce, říká paralympionička Vištalová

 
Paralympijské hry v Tokiu probíhají od úterý 24. srpna do neděle 5. září. Paraderezurní soutěže začnou ve čtvrtek 26. srpna. Grade I, v níž se představí i česká jezdkyně, je však na programu až v pátek 27. srpna od 8:00 hodin středoevropského letního času. Volná sestava na hudbu Grade I paradrezurní část Her v Tokiu uzavře v pondělí 30. srpna v odpoledních hodinách.
 

 

Čtvrtek 26. srpna 15:00 - 22:35 (JST) = 08:00 - 15:35 (CET)

Individual Test - Grade II
Individual Test - Grade IV
Individual Test - Grade V
Individual Test - Grade II/IV/V - medailový ceremoniál
 

Pátek 27. srpna 15:00 - 22:20 (JST) = 08:00 - 15:20 (CET)

Individual Test - Grade I
Individual Test - Grade III
Individual Test - Grade I/III - medailový ceremoniál
 

Sobota 28. srpna 17:00 - 22:10 (JST) = 10:00 - 15:10 (CET)

Team Test to Music
 

Neděle 29. srpna 18:00 - 20:45 (JST) = 11:00 - 13:45 (CET)

Team Test to Music
Team Test to Music - medailový ceremoniál
 

Pondělí 30. srpna 15:00 - 22:15 (JST) = 8:00 - 15:15 (CET)

Individual Freestyle Test - Grade IV
Individual Freestyle Test - Grade V
Individual Freestyle Test - Grade IV/V - medailový ceremoniál
Individual Freestyle Test - Grade III
Individual Freestyle Test - Grade II
Individual Freestyle Test - Grade I
Individual Freestyle Test - Grade III/II/I - medailový ceremoniál
 
 
 
 
Foto: se souhlasem Anastasji Vištalové


K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C




Diskuze

Přidávat příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé.

NEPŘEHLÉDNĚTE

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace